Nylig mottok Barcelonas kjerne spiller Lionel Messi medieintervjuet. I intervjuet viste Lionel Messi igjen sin lavtnok beskjedenhet, innsats for å aldri stoppe siden. I dette intervjuet snakket Lionel Messi hovedsakelig om tre temaer, inkludert personlige tekniske egenskaper, pensjonsordninger og familieliv utenfor arenaen. Barcelona Core-spiller Lionel Messi sa at han er en jakten på perfeksjon, det nåværende nivået av seg selv er ikke fornøyd med, særlig straffen, sin egen straffeteknologi er ikke perfekt, siden må jobbe hardt for ytterligere. Fotballdrakter Barn fansen setter pris på hans holdning.

Når du snakker om arrangementet av Lionel Messi etter pensjon, sa Lionel Messi først at karrieren hans fortsatt er veldig lang, det er for tidlig å snakke om dette. Selvfølgelig er dette svaret ikke klart nok for Billige Messi Fotballdrakt Barn støtterne. Reporter endret spørsmålet, fremtiden Lionel Messi vil være som mange flotte spillere som, engasjert i coaching karriere? som Maradona, Zinedine Zidane, Josep Josep I Sala og så videre. Lionel Messi ristet på hodet og sa at han ikke vil være en trener, treneren er ikke egnet for seg selv. Men Lionel Messi smilte og sa: "Det er fortsatt lang tid før du går, og kanskje vil han skifte seg."

For superstjerner som Lionel Messi, er livsstilen utenfor fotballarena også av stor interesse for fans. I motsetning til andre stjerner som ofte vises i underholdningsbransjen, ses livet utenfor Lionel Messi sjelden i pressen. Lionel Messis privatliv kan oppsummeres i ett ord: hjemme. Barcelonas kjerneaktører snakket om sitt familieliv med stor interesse. Lionel Messis største ønske er å ta en tur med familien uten å bli forstyrret. Lionel Messi sier det føles så godt å være far. Det er mange interessante nyheter om fotball stjerner kan ses på vår nettside. Samtidig kan fans som vil kjøpe Fotballdrakt Barn med navn også klikke på linken for å bestille en bestilling online. Vi tror at du vil bli fornøyd.

Lionel-Messi-sier-at-han-ikke-kan-trene-etter-at-han-har-gatt