I siste runde av 2017/18 sesongmesterskapeligaen, Real Madrid hjemme 3-2 Lectra Borussia Dortmund. Trofast med Fotballdrakter Barn små fans ytelse er veldig aktiv. I denne kampen har Real Madrids erstatningssenter spiller Borja Mayoral høst, han har skåret 3 mål i de siste 2 kampene, forestillingen er enestående. Men Real Madrid dette spillet har også dårlige nyheter, den viktigste forsvareren Raphaël Varane skadet forlot feltet, sammen med suspensjonen av Sergio Ramos, Real Madrid i denne helgaens liga, vil møte dilemmaet om mangelen på zhongwei-spillere.

I kampen med Borussia Dortmund, Borja Mayoral igjen som startspiller. Ved begynnelsen av de første 8 minuttene, scoret han en suksess, scoring en personlig første mester League mål. Supportere av Billige Real Madrid Fotballdrakt Barn på banen jubler for ham. Etter kampen fikk Borja Mayoral gjentatte ganger en god sjanse til å score, men dessverre klarte ikke å bryte målet igjen. Borja Mayorors gode spillstatus kan også få Karim Benzema til å føle seg litt nervøs, selv om Borja Mayoral kanskje ikke kan riste sin hovedposisjon, men sistnevnte gjorde bare 2 ligamål denne sesongen, situasjonen er veldig pinlig.

I tillegg har Real Madrid en dårlig nyhet i dette spillet. I den første halvdel av 37 minutter ble fransk forsvarer Raphaël Varane skadet i fravær av en rival, og bedt om å forlate banen. Det ser ut til at skaden ikke er lys. Real Madrid kaptein Sergio Ramos i kampen mot Bilbao Athletic Club, fikk dommeren et rødt kort sendt av arenaen. Raphaël Varane, to av Real Madrid senterforsvarer, vil ikke kunne spille i ligaen denne helgen. På den tiden kan Zidane bare sende Nacho Fernández og Jesús Vallejo Lázaro sentralforsvarskombinasjon. Samtidig på jakt etter fotball skjorter, inkludert Fotballdrakt Barn med navn for venner, kan du klikke på linken for å kjøpe varer online på vår nettside, som er et av valgene som en julegave. Det er rabatt tilgjengelig.

 Real-Madrid-senter-spillerens-situasjon-er-ikke-optimistisk