I Premier League 16. runde av Manchester derby, tapte Manchester United hjemme 1: 2 til Manchester City. Etter suksess, Manchester City i garderoben for å feire, inkludert ironiske Zlatan Ibrahimović ord, som utfordret Manchester United-spillere sterke indignasjon, førte til slutt til de to sidene i garderoben brøt ut en voldsom konflikt. Hittil fortsetter den negative virkningen av hendelsen. Spesielt for små fans som hadde Fotballdrakter Barn , gjorde en dårlig demonstrasjon.

Ifølge medierapporter, etter Manchester Derby, er de to sidene i spillerens midtgangskamp, ​​fordi Manchester City-side latterliggjør Manchester United-angriperen Zlatan Ibrahimović. I Old Trafford stadion slog Manchester City Manchester United med en 2: 1-poengsum, og Manchester City-spillerne gikk raskt inn i garderoben etter kampen. Andre spillere og ansatte gikk også inn i spillerens gang. Det ble påstått at det på den tiden var folk i Manchester City som latterliggjorde Zlatan Ibrahimović, Dette er også en fornærmelse mot barnekrytere med Billige Zlatan Fotballdrakt Barn . som irriterte Manchester United spillere og ansatte, minst 20 personer involvert i konflikten.

Manchester derby, Manchester United i tilfelle av tilbakegang, Zlatan Ibrahimović som en erstatning for debuten, men foran Fulcrum-søylen senteret av formasjonen er ikke Zlatan Ibrahimović vaner med taktisk lek. I løpet av 20 minutter klarte Zlatan Ibrahimović ikke å skape mirakler, og han kunne bare se at rivaler feirer etter kampen. Pluss den uferdige feyden som gjorde svenskeren Zlatan Ibrahimović rasende. Ønsker å kjempe, men har mistet en persons verdi, valgte hjelpeløs Zlatan Ibrahimović til slutt å bruke munnen til kontrast. Oppfølgingsrapporter om hendelsen kan klikkes på linken for å følge vår hjemmeside. kjøp online til Fotballdrakt Barn med navn som en julegave er en god ide. Støtte for global rask levering.

Konflikten-i-Manchester-Derby-involvert-Zlatan-Ibrahimovic