Ifølge Media nyheter, godkjente Paris Saint-germain i forrige måned UEFA-undersøkelsen av klubbens økonomiske situasjon. Representantene til Paris Saint-germain, som allerede har vært fullt forberedt, har lett til å svare på UEFA-henvendelsen. Det er rapportert at UEFA ikke vil straffe Paris Saint-germain for tiden, Tilhengere av Fotballdrakter barn må være lykkelige. men Paris Saint-germain kan ikke slappe av.

Den 5. i forrige måned mottok Paris Saint-germain i Nyon, Sveits, henvendelser fra UEFA-klubbens finanskontrollkontor (ICFC). Paris Saint-germain gir all informasjon og bevis. Ifølge de siste nyhetene fra media gikk høringen bra, og etterforskningen av Neymar og Kylian Mbappes høyprissatte kontrakt var over, og en ny høring ville ikke bli holdt umiddelbart. Men Paris Saint-germain trenger fortsatt å bevise at klubben kan øke inntektene med € 80 millioner. Det er mediarapporter at Paris Saint-germain ikke vil bli straffet og mesterskapet i gang i sesongen og vil ikke utvise laget. Selvfølgelig, wear Billige PSG Fotballdrakt Barn fans ikke vil ha laget i denne perioden er det stort problem. På den ene siden er det fordi finansiell egenkapitalpolitikk må vurdere den treårige økonomiske situasjonen til klubben, på den annen side, fordi champions League er i gang, og Paris Saint-germain er veldig mye i samarbeid med UEFA etterforskningsarbeid. Hvis Paris Saint-germain bryter med finanspolitikken, vil Paris Saint-germain bli straffet i sensommeren 18/19 sesongen, før Champions League-gruppen trekker lotteriet.

Paris Saint-germain håper å avslutte etterforskningen innen utgangen av desember, mens UEFA sa at tiden kunne bli utsatt til slutten av januar eller tidlig februar, sen vintervindu. Paris Saint-germain håper å avslutte etterforskningen før vintervinduet åpnes av en grunn: Alle klubber vet at Paris Saint-germain må selge spillere, og Paris Saint-germain vil bli dårligere når det gjelder forhandling av overføringsgebyret. Paris Saint-germain ønsker at fransk profesjonell fotball liga skal legge press på UEFA, ifølge mediekilder. I forrige uke skrev presidenten i ligaen Natalie-Boyd-Dradur et brev til UEFAs leder, som uttrykte håp om at undersøkelsen til Paris Saint-germain kunne fullføres så snart som mulig. Vår nettside vil også oppdatere lagets siste dynamikk, og barnas fans som vil kjøpe Fotballdrakt Barn med navn kan også klikke på linkene for mer informasjon.

PSG-a-godta-ICFCs-okonomiske-gjennomgang-gar-bra