Ifølge den siste rapporten, i 2018, Russland VM i den europeiske divisjonen kvalifiserende Gruppe B 9. runde av konkurransen, Portugal nasjonale fotballagene vekk utfordring Andorra nasjonal fotballag, var Cristiano Ronaldo den første spilleren for å hjelpe laget scorer, og Cristiano Ronaldo planla også et mål, og Portugal-laget beseiret motstanderen med 2-0. Supporterne som bærer Billige fotballdrakter på kampen, hever på begge mål. Cristiano Ronaldo, som spilte som en erstatning i dette spillet, er ikke vanlig, og siden 2004 var det Cristiano Ronaldo sin første gang som en erstatning for landslaget.

I denne VM-kvalifiseringen gjorde Cristiano Ronaldo ikke alle skuffet, og skullet det store oppdraget som laget gjorde, for de to målene kan Cristiano Ronaldo være den største kreditten. vinker en tilhenger av Ronaldo Fotballdrakt, føler meg veldig fornøyd. Dette er den mest perfekte idol i deres hjerter. Kapteinen til denne portugisiske nasjonale fotballkampen er vanlig for oss. Det er bemerkelsesverdig at i denne fotballkampen spiller Cristiano Ronaldo som en erstatning. Sist gang Cristiano Ronaldo, en erstatning for landslaget, var i 2004, og siden da var den 19 år gamle Cristiano Ronaldo hvert spill en startpakke. Siden andre runde i 2004 European Cup, Cristiano Ronaldo i 19 europeiske cups, 13 World Cups, 4 Confederations Cup, 26 European Cup kvalifiserte og 36 World Cup. I kvalifikasjon er hvert spill en startbilde. Nå etter 99 kamper, setter Cristiano Ronaldo igjen på benken, men erstattet av Cristiano Ronaldo er fortsatt kjernen i laget, etter at lekene for å hjelpe laget scoret to mål.

Å beseire Andorra nasjonale fotballag, bare et stort skritt fremover. Neste uke vil Portugal nasjonalfotball være hjemme mot Sveits nasjonalfotball, som vil være et viktig slag for å komme inn i VM. Etter 9 runder av gruppespill, vunnet Sveits nasjonal fotballag alle, får 27 poeng. Portugal nasjonale fotballag scoret 8 vinner 1 negative resultater, oppnådd 24 poeng poeng. Portugals nasjonalfotball må slå Sveits hjemme hvis de vil gå rett til VM. Ellers kan Cristiano Ronaldo bare gå til det ekstra fotballspillet. Selvfølgelig kan du også klikke på linken for å komme inn på vår nettside for å lære mer om fotballkamper. Vi har en Billige fotballdrakter butikk kan være online for din tjeneste, og fortsatt ser etter fotballskjorte fans kan bestille online.

 

Cristiano-Ronaldo-er-fremdeles-enestaende-i-landslaget