Nylig, ifølge Argentina-pressemeldinger, vil en venezuelansk Argentina-fans auksjonere sin samling av en fotballskjorte fra Lionel Messi, og donere halvparten av inntektene fra auksjonen til fattige barn i Venezuela og Ecuador. Den 32 år gamle Argentina-fanen fortalte journalister i et intervju at han fikk jerseyen etter at Lionel Messi hadde ledet Argentina-landslaget til å beseire Ecuador. Nå er dette ikke en Billige fotballdrakter , det har viktig betydning.

I den nye fotballskjorten, vil Argentina 2018 bli gitt nye hjem fotballskjorte i begynnelsen av november. De nåværende spionfotoene på internett har blitt lekket. Argentinas nye hjem fotball skjorte ble inspirert av 1993 Copa America fotball skjorte, da Argentina vant en stor internasjonal turneringstitel. Den nye Billige Argentina Fotballdrakt så du Spennende for det? Dette er også det sydamerikanske sterke laget i den klassiske skjorten til en innovasjon!

Argentina 2018 ny hjemme fotball skjorte består av en tradisjonell blåhvit vertikal stripe, denne gangen er basen farge av jersey hvit, med tre blå vertikale striper foran, og bare en liten mengde blå bak. Blået vises bare i mosaikkform på for- og bakre tre striper. Halsdesignen er også den nye fotballskjorten et stort lyspunkt, den hvite halsen danner ikke den tradisjonelle "V" -fonten, nederst er den blå stripe-avkortningen. I tillegg til retrostilen til den nye fotballtrøyen, vil Argentina ny vekk fotballskjorte være svart som hovedfarge. Fans som fortsatt ser etter Billige fotballdrakter butikk , kan også klikke på linken for å gå inn på nettstedet mitt for å lære om den nyeste fotballskjerm handlegaten, selvfølgelig, du har også bestilt via vår nettside online for å skrive ut navnet ditt fotballskjorte.

 

2018-Billige-Argentina-Fotballdrakt-spion-bilder-har-blitt-lekket