Premier Leagues Manchester United Football Club lanserte sin nye hjemme-jersey for 17/18 sesongen i begynnelsen av juli. Som vanlig er jerseyens hovedtone fortsatt rød, bortsett fra at mansjettene har blitt forandret til svarte og hvite striper, og hele ser stilig ut. Vil du få det? Og fortsatt prøver å finne Billige fotballdrakter? Bare klikk på musen for å gå inn på vår online kjøpesenter, du kan kjøpe varene du vil ha. Den nye fotballskjorten har både dristige og fasjonable design, samt tradisjonelle elementer som hilser den klassiske fotballskjorten. Manchester Uniteds hjemmefotballskjorte la til en knapphalsdesign for den nye sesongen. De røde, svarte og hvite stripene i fotballskjorten mansjetten representerer fargene på flagget sett på Old Trafford på dagen for kampen. I tillegg er det tre hvite linjer på skuldrene, som er elementene i sponsorlogoen, som er forskjellig fra fotballskjorten før Manchester United.

I forrige uke annonserte Manchester United-klubbens offisielle at de nye to spillerne vil være i neste sesong for å ha på seg fotballskjorte nummeret, som Lukaku ville ha på No.9 skjorte, har Victor Lindelöf No.2 fotballskjorte. Selvfølgelig kan deres Manchester United Fotballdrakt Barn kjøpes i butikken vår, kvaliteten er veldig bra, prisen er veldig billig. Vår kreditt er veldig bra, fansen kan være trygg på å kjøpe. Lukaku siste sesong i Everton er No.10 fotball skjorte, kom til Manchester United, Lukaku har en spesiell betydning for fotball skjorte No.9. Forrige sesong er eieren av Uniteds No.9 fotballskjorte den svenske guden Tayeb, på grunn av den alvorlige skaden er å gjenopprette scenen, kommer Lukaku's ankomst til å erstatte Ibrahimovics posisjon. Victor Lindelöf, en svensk nasjonalspiller som ble med i Manchester United i sommer, vil ha No.2 fotballskjorte i den nye sesongen. Tidligere Manchester Uniteds legendariske kaptein Gary Neville og brasilianske Rafael har alle krysset fotballskjorten No.2.

Nye og gamle jerseys finnes i Fotballdrakter butikk, og noen bedrifter for å minne om behovet for spesielle rabatter til salgs. Det er en sterk ettersalgsbeskyttelse, bare for fotballfans for å gi den beste shoppingopplevelsen. Det er verdt å nevne at før Lukaku, Manchester United i Premier League, har totalt 7 spillere hatt No.9-skjorte, i utgangspunktet har hver en av dem en god ytelse. Sist sesong scoret Zlatan 28 mål i 46 kamper mot Manchester United, og Anthony Martial, som hadde på seg No.9 Jersey, scoret 17 mål i 49 kamper, og tidligere Andy Cole, Dimitar Berbatov, McClair og Saha var alle Manchester Uniteds alle -tid berømte skyttere. Den eneste som bærer Manchester United No.9, colombianske angriperen Radamel Falcao García Zárate har opptrådt dårlig. Falcao var i dårlig tilstand under Manchester United og scoret 4 mål i 29 kamper.

Manchester-Uniteds-No-9-Fotballskjorte-Ny-Eier